reklam

1 Şubat 2010 Pazartesi

İnşaat 2003 Online izle - Yerli Film

Geçtigimiz yillarda Amerikali, Eskiya, Her Sey Çok Güzel Olacak ve O da Beni Seviyor gibi filmlerle Türk sinemasinda yeni ufuklar açan Filma- Cass, Ömer Vargi'nin yeni filmi "INSAAT"i sinemaseverlere sunuyor. Yapimciligini diger filmlerde de oldugu gibi Mine Vargi'nin üstlendigi film Warner Bros'un dagitimiyla 21 Kasim 2003'de vizyona girecek. Filmin basrol oyunculari, Emre Kinay, Sevket Çoruh, ve Suna Pekuysal’a Türk tiyatrosunun birçok basarili ismi eslik ediyor.

“INSAAT” içinde yasadigimiz toplumda, her alanda karsilastigimiz çikissizliklari ister istemez komedi unsurlariyla birlestirerek bize sunan bir kara komedi hikayesi. Kafalarinda bambaska hayalleriyle, ayni zamanda bir mafya patronunun soförü olan Nizamettin’in insaatinda çalisan Ali ve Sudi, kötü sans veya kader sonucu zoraki mezar kaziciligi, part-time seyhlige soyunmak zorunda kalirlar. Öldürmek için çok hakli sebebi olduguna inanan bir takim insanlar, hakli olduklarini savunduklari cinayetleriyle ve cesetleriyle "INSAAT" da bulusunca isler karisir.

Masumiyet, suç, sevgi, nefret, intikam, bagislama ve ihanet diye tanimladigimiz insani kavramlar arasindaki sinirlar, derme çatma bir "INSAAT"in üzerinde kaybolur. Nizamettin’in baskisi altinda, mahallenin güzel kizi Nazife ve derdine çare arayan Ayse’nin aski arasinda, mahallenin yasli ve bir o kadar da tatli teyzesinin meraki pesinde giderek hedeflerinden sapan Ali ve Sudi, kendilerine bir çikis yolu ararlar.

0 yorum: